Al het nieuws

Burgerbeweging Fundashon Akshon Sivil (FAS) heeft - naar nu blijkt - in verband met de ‘meer dan 50 MOT-meldingen ter zake voormalig minister-president Gerrit Schotte gedurende de periode dat hij gedeputeerde was’ ook bij de Inspectie der Belastingen aan de bel getrokken. FAS-voorzitter Ruben Suriel zelf wil in dit stadium niets nader toelichten over de brief aan de Belastinginspecteur, maar het document - voorzien van stempelbewijs van ontvangst van de Inspectie der Belastingen - is wel in het bezit van deze krant. Dat gebeurde op 8 november 2013. De MOT-meldingen in verband met volgens FAS ‘grote, vooral cash, betalingen gedaan op de bankrekening van Schotte’ waren eerder aanleiding voor Akshon Sivil om aangifte te doen bij het Openbaar Ministerie (OM). Dat was in september vorig jaar, 2012, gericht aan procureur-generaal Dick Piar.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.