za11222014

Back U bevindt zich hier: AD Home page Curacao

Paddenstoelen steken kop weer op

Paddenstoelen: voortplantingsorgaan van schimmels. De regenbuien die verspreid op het eiland zijn gevallen maken het eiland weer groen en zorgen er ook voor dat er overal paddenstoelen de kop opsteken. FOTO MICHELLE DA COSTA GOMEZ

paddenstoelen

Lees meer...

 

Introductie CBox in Kwartier

Gisteren is het concept ‘Community Mailbox’ ook op Curaçao geïntroduceerd waarbij postbussen op centrale plekken in de wijken worden gesitueerd. De wijken Emmastad en Kwartier en omgeving zijn de eerste wijken waar dit nieuwe en moderne concept wordt geïntroduceerd.

communitymailbox

Lees meer...

Rijkseenheidmonument geverfd

De Nederlandse Antillen bestaan niet meer. Binnen het Koninkrijk kraakt en piept het soms en soms zelfs regelmatig; in de relatie tussen Nederland en Aruba bijvoorbeeld, en tussen Nederland en Sint Maarten; gezien de aanwijzingen van de Rijksministerraad en de grote spanningen daarover.

rijkseenheidmonument

Lees meer...

Shut tijdelijk gedoogd

Minister Ben Whiteman van Gezondheid, Milieu en Natuur heeft besloten de toegang tot Shut te heropenen voor de lozing van afvalwater. Dat staat in een brief van de bewindsman aan Maurice Adriaens, de managing director van Curaçao Airport Holding (CAH), waar deze krant over beschikt.

Lees meer...

ADletters logo

Noodevacuatie Insel Air op Hato

Een toestel van Insel Air dat op Hato stond en naar Caracas moest vliegen, kreeg gisterochtend te maken met een technisch mankement waardoor de passagiers via de achteruitgang van het vliegtuig moesten worden geëvacueerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij gisteren bekendgemaakt.

Lees meer...

ADletters logo

Abonnee worden

E-mailen of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum.

Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

ABCourant N.V.

Prof. Kernkampweg z/n, Postbus 725

Willemstad, Curaçao

Tel +(5999) 7472200 / Fax +(5999) 7472257

algemeen@antilliaansdagblad.com