do04242014

Back U bevindt zich hier: AD Home page Curacao

Arion in brons gegoten

Niet alleen door middel van zijn naam eert de nationale bibliotheek van Curaçao de schrijver Frank Martinus Arion, maar nu ook door middel van een beeld. Het borstbeeld werd gisteren, in aanwezigheid van de schrijver, onthuld in de Biblioteka Nashonal Kòrsou Frank Martinus. De kop werd gemaakt op Bonaire door Rob van der Veen. ,,Toen ik net op Curaçao woonde gaf iemand me zijn beroemde roman ‘Dubbelspel’. Ik proefde meteen de sfeer van de Antillen. Wat heeft hij dat voortreffelijk beschreven. Ik wilde graag een beeld van hem maken. En dat is er nu”, aldus Van der Veen in een eerder interview met deze krant. Arion zelf nam zijn gelijkenis scherp onder de www.carlbrook.org loep.

arion

Lees meer...

Opening Sambil weer uitgesteld

Eerst was het februari, daarna april, toen maakte Sambil Curaçao via de sociale media bekend dat het de deuren in september zou openen, maar gisteren tijdens de opening van het nieuwe verkoopkantoor werd bekend dat Sambil nu haar deuren zal openen in maart van volgend jaar.

sambil

Lees meer...

Rondleiding Hato voor secretaresses

Tachtig secretaresses kregen op secretaressedag een rondleiding bij de luchthaven. De tour op Hato was onderdeel van de verwendag georganiseerd door Does Travel & Cadushi Tours. Behalve een goody bag kregen de secretaresses ook informatie van Curaçao Airport Partners (CAP) over het boeken van reizen en de ontwikkelingen op de find discount cialis luchthaven.

secrhato

Lees meer...

VVD tegen lenen

Voor de Tweede Kamerfractie van regeringspartij VVD is het 'onbestaanbaar' dat Curaçao op voorspraak van het College financieel toezicht toestemming krijgt om leningen uit te schrijven.
VVD'er André Bosman heeft zich voorgenomen minister Ronald Plasterk (PvdA) stevig aan de tand te voelen tijdens het algemeen overleg later vandaag met de Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties.

Lees meer...

ADletters logo

AIVD actief in Cariben

Het gisteren door minister Ronald Plasterk (PvdA) van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan de Tweede Kamer aangeboden Jaarverslag 2013 van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) bevat een kort hoofdstuk over de Caribische regio en www.architetturaecosostenibile.it Latijns-Amerika.

Lees meer...

ADletters logo

Abonnee worden

E-mailen of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum.

Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

ABCourant N.V.

Prof. Kernkampweg z/n, Postbus 725

Willemstad, Curaçao

Tel +(5999) 7472200 / Fax +(5999) 7472257

algemeen@antilliaansdagblad.com