vr07252014

Back U bevindt zich hier: AD Home page Curacao

Boeing test opnieuw op Curaçao

Boeing heeft opnieuw getest op Curaçao met de Boeing 787-900. De vliegtuigbouwer maakte weer gebruik van het ‘ideale Curaçaose klimaat’ om een testvlucht met het toestel uit te voeren. Alhoewel in een ander jasje, is het hetzelfde type vliegtuig dat begin mei Curaçao aandeed.

boeingweer

Lees meer...

Vier illegale vuurwapens ingeleverd

In de loop van de dag zijn gisteren vier illegale vuurwapens ingeleverd bij het Openbaar Ministerie van Curaçao. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Het gaat om twee pistolen en twee revolvers.
Drie van de burgers die de wapens hebben ingeleverd, hebben hiervoor gebruik gemaakt van de telefoonlijn 0800-TA BASTA en de andere heeft zijn revolver persoonlijk bij De Tempel overhandigd.

illegalevuurwapens

Lees meer...

Jonge baseballhelden bij Fòrti

De Raad van Ministers heeft de jonge baseballspelers van de Baseball Junior League, Senior League en Intermediate League gisteren met open armen op Fòrti ontvangen. Deze teams zijn allemaal Latijns-Amerikaans kampioen geworden. De managers van de teams hebben een Curaçaose vlag cadeau gekregen van premier Ivar Asjes om Curaçao in het buitenland te promoten.

baseballheldenforti

Lees meer...

RdK wil betere controle

In de verbetering van de controlerende taak die overheids-nv Refinería di Kòrsou (RdK) op de Isla-raffinaderij heeft, wordt een samenwerking met lokale milieugroepen niet uitgesloten. Dat heeft directeur Jose van den Wall-Arnemann tegenover deze krant verklaard.

Lees meer...

ADletters logo

‘Cornelisbaai’ niet van/voor Obersi

In hoger beroep in de bodemzaak zijn de erven Obersi wederom in het ongelijk gesteld waar het gaat om de aanspraak die zij willen maken op een perceel dat bekend staat als ‘Cornelisbaai’ bij het toeristische Sea Aquariumstrand.

Lees meer...

ADletters logo

Abonnee worden

E-mailen of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum.

Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

ABCourant N.V.

Prof. Kernkampweg z/n, Postbus 725

Willemstad, Curaçao

Tel +(5999) 7472200 / Fax +(5999) 7472257

algemeen@antilliaansdagblad.com