Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regiezitting gisteren tegen president Emsley Tromp van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) kreeg een behoorlijk inhoudelijk karakter. Dat werd veroorzaakt door het zogenoemd preliminair verweer van advocaat Niels van der Laan, de Nederlandse raadsman van Tromp.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het paradepaardje van Kòrsou di Nos Tur en met name van de leider Amparo dos Santos, waarbij huishoudens zonder water weer op het net worden aangesloten, is stopgezet. Dat laat minister Hensley Koeiman (MAN) van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) tegenover deze krant weten. ,,De manier waarop dit gebeurde, was onverantwoord.” 

Lees meer...

Willemstad - Ruim honderd voetballertjes en vijftien coaches bevolken deze week de voetbalvelden van CVV Willemstad in het kader van het voetbalkamp dat jaarlijks in de laatste week van juli wordt georganiseerd.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Urgentieplan van de regering om de armoede in de wijken te bestrijden, wordt vanaf september in Barber, Buena Vista en Montaña uitgevoerd. Zo heeft de regering in een verklaring laten weten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het is nog onduidelijk wanneer oud-minister van Financiën George Jamaloodin (MFK) naar Curaçao wordt uitgeleverd. Het Openbaar Ministerie (OM) is er niet van op de hoogte dat Jamaloodin, die momenteel in Venezuela vastzit, deze week nog naar Curaçao komt om daarna naar Bonaire te worden overgebracht.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).