Al het nieuws

Behalve schofterig, is de regeerwijze van kabinet Asjes ook inconsistent en onsamenhangend. Dat stelt de fractie van de PAR in de Staten in een reactie op de eerdere verklaring van Alex Rosaria dat de principes van good governance moeten worden nageleefd.
Rosaria, de voorman van Partido PAIS, heeft gisteren naar aanleiding van berichtgevingen dat er sprake zou zijn van spanningen binnen de coalitie, een persverklaring gestuurd waarin de partijleider aangeeft dat het succes van een coalitie mede afhankelijk is van het volgen van de principes van good governance. Rosaria zei dit na de wekelijkse bijeenkomst van de partijleiders gisteren. Deze principes zijn legaliteit, zorgvuldigheid, motivering, rechtszekerheid en gelijkheid.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.