De bemanningsleden van het stationsschip Hr.Ms.Amsterdam hebben zaterdag voor blije gezichten gezorgd. Dankzij fundraisingactiviteiten aan boord werd geld ingezameld voor twee instellingen op Curaçao, te weten: Stichting Siloam en Fundashon Boso Kosecha. Met het ingezamelde geld werd het gebouw van Siloam opgeknapt en werden schoonmaakproducten en medische artikelen aangekocht. Voor Boso Kosecha was er voldoende geld om in de Verenigde Staten een vervoersbusje te kopen. Deze werd geheel opgeknapt en op Curaçao gekeurd en van een nummerplaat en verzekering voorzien. Met het busje kunnen de kinderen van Boso Kosecha worden opgehaald en thuis gebracht na de naschoolse opvang.
stationsschip
Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.