Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Op Bonaire hebben kiezer massaal aan de oproep gehoor gegeven om te gaan stemmen; 78 procent van de stemgerechtigden lieten gisteren hun stem horen. Bij het sluiten van deze krant was een eerste prognose nog niet bekend; om 22.10 uur had het kleinste stemlokaal de stemmen geteld.

In totaal werden op Bonaire 9.648 stemmen uitgebracht. De stembussen werden om 21.00 uur gesloten. Ook op Sint Eustatius en Saba kon worden gestemd. Op Bonaire zijn negen zetels te verdelen, op Sint Eustatius en Saba elk vijf zetels. Tijdens de campagne op Bonaire en Sint Eustatius ging het met name over de band met Nederland. Saba wil vooral dat de economie wordt gestimuleerd.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.