Al het nieuws

De piloot van het woensdag neergestorte vrachtvliegtuig bij Sint Maarten is nog altijd vermist. Ondertussen is op het eiland wel het lichaam van de copiloot aangetroffen. Hij kwam om bij het ongeluk. ,,Mijn condoleances gaan uit naar de familie van de piloot die is gevonden en naar de familie van de piloot die nog vermist wordt en niet alleen ik maar het hele land bidt voor jullie”, verklaarde demissionair premier Sarah Wescot-Williams gisteren. Zij gaf ook aan dat ze iedereen die bij de zoektocht betrokken is een hart onder de riem steekt. ,,Weet dat jullie de helden van dit land zijn.”

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.