Al het nieuws

Op het Roosevelthouse, het Amerikaanse consulaat, zijn gisteren nieuwe postzegels gepresenteerd. Daarbij waren onder anderen gouverneur Lucille George-Wout (foto) en directeur Adrian ‘Dutch’ Schrier van Substation Curaçao, zoöloog Carol Baldwin van het Smithsonian National Museum of Natural History en directeur Franklin Sluis van CPost aanwezig. De zegels zijn gewijd aan unieke diepzeevissen die op de riffen van Curaçao zijn ontdekt. Smithsionian heeft de diepe riffen onderzocht in samenwerking met Substation Curaçao. Er werden dertig nieuwe soorten gevonden, waarvan er tien op de postzegels staan.

postzegels

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.