Al het nieuws

De zesde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) vindt plaats op 3, 4 en 5 september 2015. Dat maakte initiator en organisator Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon gisteren bekend. ,,Wij hebben hier een wereldmerk gecreëerd. En ik laat Curaçao niet in de steek. Maar het wordt wel tijd dat stakeholders op het eiland ook hún verantwoordelijkheid nemen.” Vlak daarvoor had Robertico ‘Tico’ Croes van de University of Central Florida zijn evaluatieonderzoek van de vijfde editie eind augustus 2014 gepresenteerd. Dat schetst kort gezegd een beeld van een haast niet te overtreffen festival, maar een in kwaliteit achterblijvend toeristisch product Curaçao.

cnsjf

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.