Al het nieuws

De restauratie van Landhuis Klein Santa Martha is klaar. Komende zondag zal er een officiële opening zijn van het restaurant en het boutique hotel die in het landhuis zijn gevestigd. Landhuis Klein Santa Martha ligt op een kleine heuveltop met spectaculair uitzicht op de Santa Marthabaai. De plantage dateert al van voor 1700 en was relatief welvarend door de combinatie van landbouw, veeteelt en met name de exploitatie van zoutpannen in de baai. In 2012 is Stichting Monumentenzorg begonnen met een grote renovatie van het landhuis, dat er voorheen lang zwaar verwaarloosd bij lag.

stamartha

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.