Al het nieuws

 Het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) maakt bekend dat de wijken Montaña Abou, Kas di Gobièrnu, Weto, St. Tomas, Hoenderberg, Kwartje en Jan Boos vanochtend tussen 5.00 en 7.00 uur bezocht worden door de spuitwagen die spuit tegen de mug die chikungunya en dengue verspreidt. In de avonduren tussen 18.00 en 21.00 uur is het de beurt aan St. Michiel Liber (Libu), Bullenbaai, Blue Bay, Curasol, Buenavista, Gora-Wanapa/Baas Gracia, deel van Sta. Maria, Weis Afo en Normandie.
Mocht het regenen, dan worden de spuitacties uitgesteld tot nader order. De spuitwagen gebruikt het gif pyrethrin. GMN verzoekt iedereen om alle servies en bestek af te dekken, de ramen en deuren te openen, voedsel en drinken goed af te dekken, huisdieren te beschermen en vooral vissen en schildpadden in water.

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.