Al het nieuws

Nederland gedraagt zich dictatoriaal; dat stelt United People-leider Theo Heyliger. De man die als grote overwinnaar van de laatste verkiezingen op Sint Maarten uit de bus kwam laat in één adem weten Nederland verantwoordelijk te stellen voor alle schade die door de ‘onconstitutionele inmenging’ wordt veroorzaakt.
Hiermee reageerde de hoofdpersoon gisteravond voor het eerst zelf op de bijeenkomst van de Rijksminsterraad (RMR) waarin besloten werd dat Nederland de screening van kandidaat-bewindslieden naar zich toe haalt. Deze bijeenkomst werd alom in verband gebracht met Heyliger.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.