Al het nieuws

Criminele Curaçaose jongeren zouden toch worden teruggestuurd naar hun land van herkomst. Volgens Statenlid Jaime Córdoba gaat het om een project waarbij 160 Curaçaose jongeren die met justitie in aanraking zijn gekomen worden teruggestuurd via de Curaçaose vertegenwoordiging in Den Haag. Daar zou al mee zijn begonnen. Dat zei het Statenlid afgelopen zaterdag in zijn toespraak bij het partijgebouw van Pueblo Soberano. In zijn toespraak leverde het Statenlid ook kritiek op partijgenoot Marvelyne Wiels, die van het project op de hoogte zou zijn, maar noemde haar daarbij niet bij naam.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.