Al het nieuws

Alles wordt op alles gezet om de deadline van begin 2015 te halen om de Curaçaose luchthaven weer de categorie 1-status te laten verkrijgen bij de Federal Aviation Administration (FAA). Oscar Derby, directeur van de Curaçaose Burgerluchtvaartautoriteit (CBA): ,,Curaçao kan niet langer wachten.”
Vorige week vond de conferentie Annual Regional Aviation Safety Group - Pan America op Curaçao plaats. Volgens Derby de plek om te netwerken en om als land kenbaar te maken hoe hard er gewerkt wordt om de felbegeerde categorie 1-status weer te krijgen. Want er blijkt harder te moeten worden gewerkt dan voorheen werd gedacht.

Lees meer..

ADletters logo.

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.