Al het nieuws

Op Curaçao gingen enthousiastelingen gisteravond tijdens de hulde aan Rignald ‘Doble R’ Ricordino met de voetjes van de vloer. Artiesten van eigen bodem, zoals Mr. Saab, Izaline Calister, Giovanca, Gibi Doran, Ompi Stefania, en Shirma Rouse zongen onder begeleiding van het Metropole Orkest verschillende hits uit het repertoire van de Curaçaose muzieklegende die gisteren werd geëerd.
De 10.000 gelukkige zielen die een kaartje hadden weten te bemachtigen voor het optreden bij het WTC, waren niet de enigen die van het concert konden genieten. Ook op het Brionplein te Otrobanda, waar grote schermen waren geplaatst, en in menig huiskamer en op de werkvloer ging men uit z’n dak en liet zich meeslepen op de melodie van onder andere ‘Tula’, ‘Ta muhé ta manda mundu’ en de bekende tumba ‘Monique’. Het concert werd ook door TeleCuraçao uitgezonden.

jazz

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.