Al het nieuws

De Nederlandse reisorganisatie Corendon, met sinds begin dit jaar ook grote belangen op Curaçao, staat met ingang van 1 september onder leiding van Steven van der Heijden, de voormalige topman van concurrent TUI Nederland die ook sterk en al langer vertegenwoordigd is in de Curaçaose hotelsector.
Van der Heijden is de opvolger van Corendon-oprichter Atilay Uslu. Zo meldt <I>Luchtvaartnieuws.nl<I>. ,,Van der Heijden verwerft ook een belang van vijf procent in het aandelenkapitaal van Corendon”, vervolgt het bericht.
Zoals gezegd, zijn zowel TUI Nederland (en de eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly) als Corendon (dat afspraken heeft met KLM) grote spelers op Curaçao. Begin januari landde de eerste vlucht met gasten uit Nederland van Corendon, uitgevoerd door KLM, op het eiland. Toen werd meteen al aangegeven dat de eerste vluchten helemaal vol zitten en vanaf april zou worden overgegaan van drie naar vijf rotaties per week.

corendon

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.