Al het nieuws

Glenn Camelia, de huisadvocaat van de regering, heeft premier Ivar Asjes (Pueblo Soberano) gisterochtend geadviseerd om het ontslag van Meendert ‘Menki’ Rojer weer in te trekken. Dat meldt een welingelichte bron die anoniem wenst te blijven tegenover deze krant.
Camelia zou het een en ander met betrekking tot het ontslag van Rojer, die als stafmedewerker human resources werkzaam is bij het ministerie van Algemene Zaken, juridisch hebben geëvalueerd en tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is het ontslag in te trekken. De advocaat zou zijn advies op papier zetten opdat Asjes dit tijdens de bijeenkomst van de Raad van Ministers komende woensdag kan presenteren. De minister-president heeft hierover gisteren ook een mail naar de overige ministers gestuurd.

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.