Al het nieuws

Boudinho de Jong (26) en Gino Jacobs (27, links op de foto) - de bedenkers van www.skempi.com - hebben gisteren de Premio Komersiante Briante 2014 in de wacht gesleept. De Maduro & Curiel’s Bank (MCB) organiseert de prijsuitreiking elk jaar om zakenlui die uitblinken in het zonnetje te zetten. De Jong en Jacobs zijn drie jaar geleden met het idee gekomen om een online muziekplatform voor de Dutch Caribbean te creëren. Sinds oktober 2013 is de website met muziek van Curaçao, Aruba, Bonaire en de andere eilanden, online. ,,Het platform groeit snel. Overal ter wereld wordt nu naar Caribische muziek geluisterd. Op deze manier zetten we onze muziek op de internationale kaart”, zo laat De Jong weten.

prijs

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.