Al het nieuws

Kom met een geschillenregeling, die oproep doen Sint Maarten, Aruba en Curaçao aan de Koninkrijksregering. Dat staat in één van de twee resoluties die door gisteren de Statenvoorzitters zijn aangenomen na het tripartiet overleg op Sint Maarten.
De drie landen binnen het Koninkrijk hebben besloten er bij de parlementen en de regeringen van de landen en de Koninkrijksregering nogmaals met klem op aan te dringen dat er een geschillenregeling moet komen. Deze geschillenregeling zou gepaard moeten gaan met een onafhankelijke instantie die in strikt juridische geschillen over de interpretatie van het Koninkrijk der Nederlanden bindende uitspraken zal doen.

geschillenregeling

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.