Al het nieuws

De bureaucratie zal geen belemmering vormen voor projecten die op Oostpunt gerealiseerd worden. Dat zegt minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning tegen deze krant. In augustus 2010 kwam de overheid van Curaçao, na gerechtelijke vonnissen, met eigenaar Willy Maal overeen de ontwikkeling van Oostpunt mogelijk te maken. ,,Dat traject wordt voortgezet met de adviesaanvraag voor een wetswijziging”, zegt Balborda. Volgens het Eilandelijk Ontwikkelingsplan (EOP) uit 1995 is Oostpunt een beschermd natuurgebied. ,,Er moet daarom een bestemmingswijziging komen voor er iets ontwikkeld kan worden.”

Lees meer...

ADletters logo

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.