Al het nieuws

Personen die in het bezit zijn van een of meer illegale vuurwapens hebben vanaf vandaag tot eind augustus de kans om deze in te leveren. Dat heeft hoofdofficier van justitie Heiko de Jong gisteren tijdens een persconferentie in Fòrti bekendgemaakt.
Deze actie, in het leven geroepen om de geweldscriminaliteit op Curaçao te beteugelen, heeft de naam ‘Entregá i desarmá Kòrsou’ (lever in en ontwapen Curaçao) gekregen. Wie gebruikmaakt van de gratieperiode die gisteren is aangekondigd en vandaag ingaat, zal niet worden vervolgd en krijgt ook nog eens honderd gulden.

wapens

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.