Al het nieuws

Niet alleen door middel van zijn naam eert de nationale bibliotheek van Curaçao de schrijver Frank Martinus Arion, maar nu ook door middel van een beeld. Het borstbeeld werd gisteren, in aanwezigheid van de schrijver, onthuld in de Biblioteka Nashonal Kòrsou Frank Martinus. De kop werd gemaakt op Bonaire door Rob van der Veen. ,,Toen ik net op Curaçao woonde gaf iemand me zijn beroemde roman ‘Dubbelspel’. Ik proefde meteen de sfeer van de Antillen. Wat heeft hij dat voortreffelijk beschreven. Ik wilde graag een beeld van hem maken. En dat is er nu”, aldus Van der Veen in een eerder interview met deze krant. Arion zelf nam zijn gelijkenis scherp onder de loep.

arion

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.