Al het nieuws

Op het parkeerterrein van Mambo Beach vond gisterochtend een reconstructie plaats van de moord op 10 juni 2013. Bij deze moord kwam de man Elverson Roberto om het leven.
De reconstructie vond plaats met speciale meetapparatuur. Deze moet uitsluitsel geven over de verschillende schietrichtingen van waaruit de kogels zijn afgevuurd. Er zijn diverse wapens gebruikt, laat het Openbaar Ministerie (OM) weten, nu moet blijken welk projectiel tot de dood van Roberto heeft geleid. Bij de reconstructie waren niet alle partijen aanwezig; alleen de Technische Opsporingsdienst (TOD) en de officier van justitie.

reconst

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.