Al het nieuws

Afgelopen maand heeft het schip Zr. Ms. Zeeland onder de vlag van de Kustwacht Caribisch gebied (KWCARIB) gepatrouilleerd. Het schip was er voornamelijk op gericht het transport van verdovende middelen en illegale visserij op te sporen en daarnaast om routine-inspecties uit te voeren in territoriale wateren. Zo is er in de nacht van 9 april een verdachte boot door het boardingteam geïnspecteerd. Bij de controle in de haven van Philipsburg werd niets gevonden, waarna de boot haar weg kon vervolgen. Afgelopen maandag heeft de Zr. Mr. Zeeland de Panter geholpen een boot in nood naar Sint Maarten te slepen. Zr. Ms. Zeeland wordt op 20 mei afgelost door haar zusterschip, Zr.Ms. Groningen.

kustwacht

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.