Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels heeft de delegatie van de douane die heeft meegedaan aan de Nijmeegse Vierdaagse onderscheiden. douaniersOswald Rosa, Lennox Pinedo, Urich Striebeek, Adhelmar Antonia en Ulrich Hernandez kregen de award ‘Briando manera solo di Kòrsou den eksterior’ (schijnen als de Curaçaose zon in het buitenland). Ook Statenlid Melvin Cijntje (PS) was daarbij aanwezig. Ulrich Hernandez liep na 25 jaar voor het laatst mee in de delegatie, want hij gaat met pensioen. Maar hij stopt niet, kondigde hij aan. Urich Striebeek liep op een van de dagen 100 kilometer voor de ereronde ter gelegenheid van de 100e Vierdaagse.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.