Al het nieuws

Nydia Daal, medewerkster bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie, heeft op 18 oktober een prijs gewonnen voor het maken van de mooiste foto. Dankzij de kleuren, de compositie en andere technische aspecten wist zij met haar foto ‘Tempel by Night’ de hoofdprijs te behalen. Afgelopen dinsdag bood zij de foto uitvergroot aan hoofdofficier van justitie Heiko de Jong van het Openbaar Ministerie aan. De Jong beloofde op zijn beurt de foto in te zullen lijsten en een prominent plekje te geven in het monumentale gebouw. 

tempel


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.