Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het Team Grootschalig Onderzoek (TGO) dat belast is met het onderzoek naar de moord op vier personen op Berg Altena, roept de hulp in van buurtbewoners om deze zaak op te lossen.


berg altenaZo doet het team een beroep op bewoners en bedrijven in de wijde omgeving met camerabewaking om de beelden beschikbaar te stellen aan de politie. Het gaat hierbij met name om beelden voor en na de schietpartij in de wijde omgeving van het incident. Ook opnames die gemaakt zijn met telefoontoestellen zijn welkom, zo benadrukt het Openbaar Ministerie (OM). ,,Er zijn al beelden ontvangen, maar de politie kan nog meer beelden gebruiken.”
Op zaterdag 18 maart 2017 vond op Berg Altena, ter hoogte van de Alaska Snack, een schietpartij plaats waarbij vier personen om het leven kwamen. Het Korps Politie Curaçao heeft, onder leiding van het OM, het Team Grootschalig Onderzoek Berg Altena in het leven geroepen om de zaak te onderzoeken. ,,Het team werkt hard om de zaak op te lossen, maar heeft de hulp nodig van de bevolking”, aldus het OM.
In het kader van het onderzoek hebben reeds aanhoudingen plaatsgevonden van personen die persoonlijke eigendommen van de slachtoffers hebben gestolen. Het onderzoek naar de telefoons loopt nog. Een aantal getuigen is gehoord maar de politie zoekt nog meer getuigen, met name ooggetuigen van het incident. Daarom vraagt de politie en het OM getuigen of personen die beschikken over informatie over deze zaak, zich te melden via telefoonnummer 917. Eventueel kan deze informatie ook via de anonieme tiplijn 108 worden doorgegeven.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.